Inkoop katalysator

Inkoop katalysatoren en roetfilters

Naast oud ijzer kopen we ook katalysatoren en roetfilters in. We betalen je hiervoor de op die dag geldende prijs. Deze wordt bepaald met behulp van software en een catalogus waarin nagenoeg elke verkrijgbare katalysatoren vermeld staan. We zorgen er uiteraard ook voor dat ze op een milieuvriendelijke en veilige manier worden opgeslagen gerecycled.

Prijs van een katalysator bepalen

Heb je een katalysator die je aan ons wilt verkopen? Neem dan contact op met onze inkoper. Je kunt vrijblijvend een gesprek aanvragen over de eventuele verkoop en wat de katalysator op zou kunnen brengen voor je. We zoeken het product dat je aanbiedt op in de catalogus en bepalen naar aanleiding daarvan de vergoeding die we je kunnen bieden.

Cataloguswaarde aanvragen

Als je al klant bij ons bent is het ook mogelijk om van tevoren de cataloguswaarde van een product aan te vragen. Stuur hiervoor onze inkoper een WhatsApp bericht of een mail naar info@steenbergen-metaal.nl Vermeld in je bericht de typenummers van het product dat je aanbiedt. Als je er duidelijke foto’s bij doet kunnen we ook eenvoudiger en beter de dagwaarde van het product bepalen.

Waarde vaststellen en betalen

We bepalen de waarde van een katalysator altijd aan de hand van dagprijzen. Deze worden vastgesteld met behulp van de koersen die op dat moment gelden. We kopen alle producten los op zodat jij als klant er de beste prijs voor ontvangt. De betaling doen we op de manier die jij verkiest: contact of via een overboeking via de bank.

Vragen over katalysatoren

U ontvangt bij ons altijd direct een sterke en marktconforme prijs voor uw oude katalysator of roetfilter. deze prijs wordt bepaald aan de hand van de dagelijkse beursprijzen.

Wij checken meteen aan de hand van het serienummer op de katalysator de prijs, door deze in te voeren op een speciale app. Dit nummer kan je doorgeven door middel van een app te sturen naar: 06-50891779 (Daniel) of te mailen naar info@steenbergen-metaal.nl. U krijgt dan van ons een geheel vrijblijvende prijsopgave. Is het serienummer van de katalysator niet te lezen? In 90% van de gevallen volstaat ook een duidelijke foto van de gehele katalysator.

Heb je nog vragen? Bel of mail ons of breng ons bedrijf Steenbergen Metaalrecycling een bezoek. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 0575-473798.

Katalysatoren inleveren oud ijzer brummen zutphen loenen