Inkoop ICT apparatuur

Recycling van ICT en telecommaterialen

Naast de inname van oud ijzer en andere metalen kun je bij ons ook terecht als je ICT en telecommaterialen kwijt wilt. Op dit gebied verandert er zo veel dat veel materiaal binnen korte tijd niet meer bruikbaar of achterhaald is. Je kunt dit materiaal dan ook gewoon kwijt bij ons. We werken samen met een groot bedrijf in Nederland om deze materialen op de best mogelijke manier te kunnen verwerken.

Kosten ICT apparatuur

Als je een ICT apparaat aanschaft zul je wellicht al bemerkt hebben dat de prijzen vaak aan de hoge kant zijn. Dit heeft meerdere oorzaken maar eentje daarvan is dure grondstoffen zoals platina, goud en palladium. Deze kostbare grondstoffen worden bijvoorbeeld toegepast in printplaten en moederborden van computers en andere apparatuur. Omdat deze grondstoffen herbruikbaar zijn kunnen deze altijd aangeboden worden bij ons.

Oude ICT apparatuur aanleveren

Als je ICT apparatuur wilt aanleveren bij ons kun je dat gescheiden doen. Wij kunnen dit ook voor je uit elkaar halen als het niet helemaal duidelijk is wat nu waar bij hoort. Er gelden nogal wat regels omtrent de scheiding van de materialen en diverse kwaliteitsklassen voor dergelijk afval. Wij zijn hiervan als bedrijf natuurlijk op de hoogte en kunnen daarom de beste scheiding maken en jou de beste prijs bieden voor het geleverde materiaal.

Neem contact op voor meer informatie inkoop ICT en telecomapparatuur.

Heb je nog vragen? Dan kun je ons bellen op nummer 0575-473798 of 0647781706 (Bennie Steenbergen). Wil je liever mailen? Ook dat kan via info@steenbergen-metaal.nl of via ons contactformulier.

oud ict computer producten inkoop