Gratis container plaatsing

Geen mogelijkheid om zelf het oude ijzer of metalen bij Steenbergen Metaalrecycling te komen brengen? Dan plaatsen wij een gratis container bij je. Dit doen we niet alleen in Brummen, waar ons bedrijf gevestigd is, maar ook in andere plaatsen in de regio. We leveren gratis containers in de volgende plaatsen: Dieren, Rheden, De Steeg, Spankeren, Ellecom, Eerbeek, Loenen, Klarenbeek, Voorst, Empe, Tonden en Oeken.

Kosteloos een container laten plaatsen

Woon je in een van de genoemde plaatsen en wil je graag een container tot je beschikking hebben? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden. We geven je graag vrijblijvend advies.

Variatie in containers plaatsen

We hebben diverse soorten containers in het assortiment en afhankelijk van wat je wenst maar ook van wat en hoeveel je wilt storten plaatsen we de hiervoor meest geschikte container. Niet iedereen heeft een even grote container nodig en als deze hinderlijk in de weg staat is dat ook niet handig. Daarom bekijken we iedere situatie afzonderlijk en beslissen daarna wat voor container het meest geschikt is. Ben je bijvoorbeeld aan het verbouwen of verhuizen? Dan plaatsen we afhankelijk van hoeveel oud ijzer je hebt de juiste container en zorgen ervoor dat deze op tijd geledigd wordt.

Geen omkijken

De container valt volledig onder onze verantwoordelijkheid en wij zorgen ervoor dat het transport en de plaatsing soepel verloopt en aan alle milieueisen voldoet. Zodat jij je nergens druk over hoeft te maken en gewoon door kunt gaan met je werk. Sloopwerk kunnen wij ook voor je doen. Hierover kun je meer lezen elders op deze website. Je kunt zowel als particulier maar ook als bedrijf een container van ons laten komen.

Oud ijzer schroot verkopen
[

Neem contact op voor meer informatie over gratis container plaatsing.

Heb je nog vragen? Dan kun je ons bellen op nummer 0575-473798 of 0647781706 (Bennie Steenbergen). Wil je liever mailen? Ook dat kan via info@steenbergen-metaal.nl of via ons contactformulier.