Zakelijke klanten

Wanneer u als zakelijke klant een partner zoekt voor de afvoer van uw oud ijzer en metalen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wilt u het metaalafval komen brengen of gebruik maken van de containerservice, er is altijd een oplossing op maat te vinden.

Wij zetten altijd in op samenwerking op de lange termijn. Om dit te realiseren vinden wij het belangrijk dat er tussen u als klant en ons goede communicatie plaatsvindt met korte lijntjes.

Onze klantenkring bestaat uit zzp´ers tot bedrijven met honderden werknemers. Door deze opgedane ervaringen kunnen wij u ook altijd een passend advies geven hoe uw afval zo efficiënt mogelijk afgevoerd wordt.

Containerservice

Onze containers zijn er in alle maten van 1m3 tot 45m3.

U kunt een container krijgen voor ferro of non ferro schroot zowel tijdelijk als permanent.

Een container in de regio is altijd gratis, meer informatie hierover kunt u vinden op de pagina CONTAINERSERVICE.

Katalysatoren en accus

Als bedrijf in bijvoorbeeld de automotive branche heb je te maken met veel verschillende afvalstromen. Onder andere met oude accus en katalysatoren.

Dit zijn materialen welke u niet overal kwijt kunt, maar wel bij Steenbergen metaalrecycling.

Wij beschikken over de juiste vergunningen en documentatie om deze op een verantwoorde manier voor u af te voeren. En u krijgt er ook nog eens de hoogste dagprijs voor.

Interesse in een accubox op uw locatie of wilt u katalysatoren af laten halen? Neem dan snel contact op (Nummer Daniel) of kijk op de pagina KATALYSATOREN

Sloop en demontage

Naast het inzamelen en opkopen van oud ijzer en metaal houden wij ons ook bezig met sloop en demontage projecten.

Of het nou een pand is waar metaal restanten uit verwijdert moeten worden, of u enkel advies wilt over  hoe dit het beste aan te pakken (projectbegeleiding), wij kunnen u van dienst zijn.

Tijdens demontage klussen werken wij enkel met aantoonbaar volgens nen-3140 gekeurd elektrisch gereedschap en gecertificeerde werknemers