Inkoop van ijzer en metalen

We kopen oud ijzer en metalen in van zowel particulieren als bedrijven. Zelf komen brengen mag natuurlijk altijd en het is mogelijk om het op voorhand al te scheiden. Je kunt alle ferro en nog ferro metalen bij ons inleveren maar als je het nog niet gescheiden hebt kunnen wij dit ook altijd voor je doen. Je kunt als bedrijf oud ijzer en metalen ook in grote hoeveelheden bij ons inleveren maar dan is de keuze voor een container vaak ook slim. We kunnen deze bij je bedrijf plaatsen en halen deze ook weer op als hij vol is. Heb je een bedrijf waar je doorlopend afval hebt dat je bij ons kwijt kunt? Dan kun je er ook voor kiezen om de container iedere keer als deze vol is te laten vervangen door een leeg exemplaar zodat je weer verder kunt en alles wat je niet meer gebruikt netjes kunt weggooien.

Afval scheiden

Misschien is het niet altijd even duidelijk wat nu waar bij hoort als het oud ijzer en metalen betreft. Wij hebben de kennis om het op de juiste manier te scheiden. Ook worden de metalen die je inlevert gewogen op een van de weegbruggen. Dit kan het weegplateau in de loods zijn maar het kan ook buiten gewogen worden.

Steenbergen Metaal Brummen

Dagprijs en betaling

De prijs die je krijgt voor het oude metaal kan variëren per dag. We betalen de dagprijs (de prijs per kilo ingeleverd materiaal wordt iedere dag weer opnieuw bepaald) maar trachten altijd om deze zo gunstig mogelijk voor onze klanten uit te laten vallen. We kunnen de dagprijs contant aan je betalen maar op rekening is ook mogelijk. Zeker als je veel brengt en het voor een bedrijf is zal de tweede optie het eenvoudigst zijn. Na de weging ontvang je ook altijd een factuur waarop staat hoeveel je binnengebracht hebt en wat voor vergoeding je daarvoor ontvangt.

Neem contact op voor meer informatie over inkoop

Heb je nog vragen? Dan kun je ons bellen op nummer 0575-473798 of 0647781706 (Bennie Steenbergen). Wil je liever mailen? Ook dat kan via info@steenbergen-metaal.nl of via ons contactformulier.