Containerservice

Zowel zakelijke als particulieren klanten kunnen bij ons gebruik maken van de containerservice.

Wij streven er naar om ten allen tijde een container binnen 24 uur te plaatsen, op te halen of te wisselen.

Het is mogelijk om een container permanent te laten plaatsen, of tijdelijk wanneer u bijvoorbeeld een grote opruiming heeft.

De containers zijn er in alle soorten en maten. Van 1m3 voor het opslaan van oude accu’s tot 45m3 containers.

De 1m3 vloeistofdichte kunststof kratten zijn ook uitermate geschikt voor het opslaan van draaisels en spanen. Of voor bijvoorbeeld metaalsoorten als koper lood etc.

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van containers welke wij kunnen plaatsen voor uw oud ijzer en metalen.

Door van de containerservice gebruik te maken werkt u snel, efficient en door minimale reisbewegingen draagt u ook nog uw steentje bij aan een beter millieu!

Wat ook een groot voordeel is, is dat u op deze manier altijd verzekerd er van bent dat alle documentatie voor het afvoeren van oud ijzer en metaal in orde is.

Om een tijdelijke container te bestellen of voor een permanente plaatsing kunt u ons het beste bellen op 0575-473798, of naar 0650891779 ( Daniël Steenbergen ). Ook kunt u dit doen via het contact formulier op de website of even langskomen op de zaak!

een container bak voor uw schroot en / of metalen in de regio is altijd gratis.

Dit gaat om de volgende plaatsen: Apeldoorn, Baak, Beekbergen, Brummen, De Steeg, Dieren, Doesburg, Eefde, Eerbeek, Ellecom, Empe, Hall, Klarenbeek, Klein Amsterdam, Laag Soeren, Leuvenheim, Lieren, Loenen, Oeken, Rheden, Spankeren, Tonden, Vierakker, Voorst, Voorstonden, Warnsveld en Zutphen.

Valt de plaats waar de container geplaatst moet worden niet onder de bovenstaande ‘regio’? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en informeer naar ons voordelige huur tarief!

Voor verdere vragen of wanneer u geen keus kan maken welke container u eventueel zou kunnen gebruiken, kunt u altijd contact met ons opnemen.