Inkoop van oud ijzer en metalen op ons terrein

Ons terrein is 6 dagen per week geopend om uw oud ijzer en metalen in ontvangst te kunnen nemen. Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 08:00 tot 16:30 en op zaterdag van 08:30 tot 13:00. Het is voor zowel particulieren als bedrijven mogelijk om al uw soorten ferro of non ferro metalen bij ons in te leveren. Ook plaatsen wij voor hen gratis containers zowel permanent als tijdelijk. Hierover vindt u op DEZE pagina meer.

Metalen welke onder ‘ferro metalen’ vallen zijn de soorten waarvan het hoofdbestanddeel ijzer is.

Voorbeelden hier van zijn onder andere: Staal, RVS en Gietijzer.

Metaalsoorten welke geen ijzer als hoofdbestanddeel bevatten worden non ferro metalen genoemd, dit zijn onder andere: Aluminium, Roodkoper, Messing, Lood en Zink.

Met oude accu’s, PVC kabel, elektromotoren of raffineer sloop (oude defecte huishoudelijke apparaten, vaatwassers, airco’s etc) kunt u ook bij ons terecht.

Ook voor de duurdere metaalsoorten bent u bij ons aan het juiste adres.

Weegbrug oud ijzer koper schroot Brummen Loenen Eerbeek Dieren
Weegbrug oud ijzer koper schroot Brummen eerbeek Dieren
Oud ijzer Brummen Dieren Loenen Eerbeek

Containerplaatsing
Bij ons kunt u terecht voor het kosteloos laten plaatsen van een container van 3m3 tot 40 m3. Dit kan zowel permanent als tijdelijk zijn. Kijk snel op DEZE pagina voor veel meer informatie over het laten plaatsen van een container

Gratis container plaatsing
Oud ijzer en schroot gratis container plaatsen bestellen

ACCU recycling
Ook voor het inleveren van uw oude accu bent u bij ons aan het juiste adres, Steenbergen Metaalrecycling heeft inmiddels in de regio een sterke naam opgebouwd met de inzameling van Accu’s. Wij zijn hier volledig voor gecertificeerd en voldoen aan de strenge milieueisen. Heeft u interesse in een accubak op locatie welke wij voor u komen wisselen als u ons belt, dan kunt u het beste contact op nemen op 0575-473798 of mailen naar info@steenbergen-metaal.nl

Schroot oud ijzer inkoop verkoop Brummen Loenen Dieren Eerbeek Zutphen

Katalysatoren
Ook voor de inname van oude katalysatoren weet men ons goed te vinden. U ontvangt bij ons altijd direct een sterke en marktconforme prijs voor uw oude katalysator. Wij checken meteen via het serienummer op onze ipad de waarde en deze krijgt u vervolgens uitgekeerd. Deze waarde is afhankelijk van de metalen als platina, rhodium of bijvoorbeeld palladium welke verwerkt zitten in het honinggraat van de katalysator. Voor partijen katalysators komen wij graag vrijblijvend u kant op om per stuk een prijs te bieden.

Katalysatoren inleveren oud ijzer brummen zutphen loenen