Container plaatsen

Efficiënte container service voor oud ijzer en metalen bij Steenbergen Metaal Recycling

Heeft u behoefte aan een handige oplossing voor het afvoeren van oud ijzer en metalen? Steenbergen Metaal Recycling staat voor u klaar met een eigen container service die voldoet aan al uw eisen. Of u nu een bedrijfseigenaar bent of particulier, wij zijn de juiste keuze voor u.

Wat wij bieden

  • Snel en betrouwbaar: Ons streven is om binnen 24 uur na contact de containers te wisselen of op te halen. U kunt rekenen op een efficiënte en betrouwbare dienstverlening.
  • Kostenbesparing: Bij het plaatsen van een schrootcontainer is dit vaak gratis, afhankelijk van de afstand van de plaatsing. Als de container vol is, volstaat een eenvoudig belletje of e-mail, en binnen 24 uur wordt de container gewisseld of opgehaald.
  • Nationwide service: Onze schrootcontainers kunnen door heel Nederland en zelfs net over de Duitse grens worden geleverd. Dit maakt het een milieuvriendelijke oplossing voor het afvoeren van industriële reststromen.
  • Flexibele maten: We bieden containers in verschillende maten, variërend van 3m3 tot 40m3. Of u nu een kleine of grote hoeveelheid oud ijzer of metalen heeft, we hebben de juiste container voor uw specifieke behoeften.
  • Tijdelijk of permanent: Of u nu een tijdelijke container nodig heeft voor een specifiek project of een permanente oplossing zoekt, wij bieden flexibiliteit die aan uw wensen voldoet.

Onze containers

6m3 Container

10m3 Container

20m3 Container

40m3 Container

Uw aanspreekpunt voor sloopprojecten

Voor sloopprojecten bieden wij een speciaal aanspreekpunt, zodat containerwissels snel kunnen worden uitgevoerd. Wij begrijpen dat tijd essentieel is voor uw projecten.

Bij Steenbergen Metaal Recycling is uw tevredenheid onze prioriteit. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen bij de afvoer van uw oud ijzer en metalen. Wij zijn hier om het proces moeiteloos en kostenefficiënt te maken.