Over Ons

Steenbergen metaalrecycling opende haar deuren op 15 Juli 2015 aan de Rhienderstein 14 te Brummen.
In feite bestond het bedrijf al veel langer, maar werden de klanten enkel op eigen locatie bediend. Dit gebeurde door 3 generaties Steenbergen’s.

In 2015 werd de keuze gemaakt om een terrein open te stellen voor zowel zakelijke klanten als particulieren voor het brengen van oud ijzer en metalen, een sprong in het diepe.
In eerste instantie gebeurde dit met een terrein van 950m2, een hal voor opslag van metalen en een 15 tons weegbrug.

Koper oud ijzer en schrook inkoop
Loenen eerbeek oud ijzer handel
Achterterrein bij opening in 2015
15 tons weegbrug in 2015

Al vrij snel kwam men er achter dit toch echt te weinig ruimte was. Hedendaags is dit al uitgebreid naar een terrein van ruim 2000m2. Ook op het gebied van logistiek en milieu bewustzijn probeert Steenbergen zich te blijven verbeteren.
Zo is er in 2017 een nieuwe MAN TGS vrachtwagen aangeschaft. Deze staat bekend om zijn uiterst stille en milieu vriendelijke motor, en voldoet aan alle hedendaagse eisen.

Milieuvriendelijk oud ijzer handel brummen dieren loenen

Ook is er in dit 2017 besloten om een nieuwe weegbrug aan te laten leggen.
Deze weegbrug heeft een weegcapaciteit van 50 ton, hierdoor kunnen wij vrijwel elke vrachtwagen wegen op ons eigen terein.

Weegbrug oud ijzer handel brummen dieren loenen eerbeek
Nieuwe weegbrug 50 tons in 2017

Zowel de zakelijke als particuliere klanten weten het bedrijf op de dag van vandaag goed te vinden. Begin 2018 is de service weer een stuk uitgebreid door de aanschaf van een een ketting container auto. Hiermee zijn wij nu in staat om portaal containers vanaf 3 kuub tot 40 kuub af te zetten, waardoor we nu een container service beheren waarmee de klant op elke wijze voorzien kan worden. Deze containers plaatsen wij bij particulieren en bedrijven permanent of tijdelijk, in de regio altijd gratis!

Hierover kunt u op DEZE pagina meer vinden.

Oud ijzer ophaal service container plaatsing
Nieuwe portaalcontainer auto aangeschaft in 2018